Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai bune oferte.

Card asistenta rutiera

 
Siguranta

Oriunde te-ai afla, ai servicii de asistenta rutiera fara limita de kilometri.

 
Confort

In cel mai scurt timp posibil, un operator va prelua solicitarea facuta. 

TE-AI ASIGURAT INAINTE DE A PLECA LA DRUM?

Ceasul suna de dimineata! Bagajul este aproape gata, iar copiii vin in urma ta cu o multime de jucarii de plaja. Ti-ai luat cheile de la masina, actele, telefonul si sunteti gata de plecare... Insa, o intrebare ne apare in minte! Esti sigur ca ti-ai luat toate masurile de precautie inainte de a pleca la drum?

ASIMAR, Broker de Asigurari vine in intampinarea problemelor care pot aparea pe parcursul calatoriei tale cu un card special de asistenta rutiera.

La orice polita noua de asigurare CASCO incheiata, ASIMAR iti ofera GRATUIT un card de vacanta EXTRA cu o valabilitate de 15 zile calendaristice consecutive la alegerea ta. Astfel, tu si familia ta va puteti asigura ca orice s-ar intampla rau cu masina voastra, nu o sa va afecteze atmosfera de vacanta.

 Descarca aici lista completa a serviciilor oferite

Avantaje:

Card Asigurari Auto

Asistenta rutiera NON-STOP

depanare,inlocuirea vehiculului, taxi, transportul pasagerilor la destinatie, repatrierea vehiculului

Asigurari Auto Non-Stop
Card Asigurari Auto

Servicii incluse fara limita de kilometri

Fara limita de kilometri

Indiferent daca iti petreci vacanta de vara pe litoralul romanesc sau preferi sa vizitezi Europa cu masina, cardul EXTRA este perfect conceput pentru a acoperi eventualele riscuri auto. (defectiuni tehnice, eveniment rutier, furtul vehiculului, lipsa combustibil/alimentare eronata).

Fii preventiv pentru siguranta ta si a familiei tale! Orice dificultate ai avea, cardul de vacanta EXTRA oferit de ASIMAR iti sare in ajutor pentru a putea continua calatoria linistit, fara motive de panica.


*Promotia este valabila in perioada 10 August - 10 Septembrie.

 • Toate serviciile de asigurari/reasigurari: cladiri, auto, mijloace fixe, lucrari, garantii ne sunt oferite de peste 10 ani de ASIMAR INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE.
  Suntem foarte multumiti de promptitudinea, profesionalismul si mai ales increderea pe care o avem privind consilierea, oferita in toate imprejurarile firmei noastre. Ne dorim cat mai multi furnizori de servicii de aceasta calitate.

  Laurentiu Dinu

  S.C. MADI-SERVICE S.R.L. Constanta

 • Compania noastra a apelat in nenumarate randuri la serviciile Asimar Insurance Broker iar personalul a dat dovada de fiecare data de competenta si eficacitate.
  Personalul iti sta la dispozitie cu seriozitate si profesionalism, indiferent de problema abordata.

  Mihaela Stoian

  Metfor Alfa SRL Ovidiu

 • Suntem foarte multumiti de serviciile ASIMAR. In afara de "cele normale" - reinnoiri de asigurari, oferte preturi etc., "m-au alinat si linistit" de fiecare data, raspunsurile si ajutorul rapid, solicitate in cazul unor nefericite evenimente auto mai mari sau mai mici. Multumim!

  Fam. Geauca