Promotie Asigurari Locuinte

 Elimina riscurile

O polita de asigurare iti protejeaza caminul impotriva tuturor fenomenelor atmosferice si avariilor accidentale.

 Fii preventiv

Fara o polita de asigurare, in cazul unui eveniment nefericit, ai putea pierde intreaga agoniseala de o viata.

PROTEJEAZA-TI LOCUINTA!

Una dintre cele mai importante etape din viata unei persoane se refera si la achizitionarea unei locuinte. O locuinta nu reprezinta doar totalitatea materialelor folosite, suprafata construita, valoarea reala sau zona in care se afla aceasta, ci inseamna bucuria momentelor petrecute acasa, diminetile alaturi de cei dragi din bucatarie, pregatind micul dejun sau gandurile frumoase impartasite in familie.

Tocmai de aceea, siguranta locuintei tale este primordiala si nu necesita amanare! ASIMAR, Broker de Asigurari vine in intampinarea scutirii tuturor acestor griji privind factorii de risc ai unei locuinte cu o oferta speciala: pana la -40% reducere la politele de asigurare pentru locuinte.

Riscuri acoperite :

 •  Cutremur, inundatie, alunecari de teren
 •  Incendiu, explozie, furtuna, caderea aparatelor de zbor, cadere accidentala a unor corpuri, lovirea locuintei de vehicule rutiere, bomba sonica, riscuri atmosferice, greutatea stratului de zapada, avalansa;
 •  Refulare apa conducta, inghetarea apei, vandalism, furt;
 •  Raspundere civila, cheltuieli suplimentare ocazionate de producerea daunei, bunuri uzuale;
 •  Fenomene electrice, spargerea accidentala a bunurilor casabile, accidente persoane, avarii la centrala termica;
 •  Bani si bijuterii in seif;
 •  Bunuri deosebite, obiecte de arta, colectii etc.
Promotie Asigurari Locuinte
 

Solicita o oferta de pret!

Completeaza formularul din stanga si in scurt timp vei fi contactat de catre unul dintre consultantii ASIMAR in vederea stabilirii tuturor detaliilor privind incheierea unei polite de asigurare pentru locuinta ta.

Promotie valabila in perioada 1 iulie - 7 august 2015.

 • Multumesc colectivului de la Asimar Broker pentru ca m-a ajutat cu deschiderea dosarului de dauna pentru asigurarea de locuinta . A fost important ca ati facut programarea si imediat inspectorii societatii de asigurari au venit sa constate daunele. Am putut astfel sa facem reparatiile cat mai repede. Va multumesc mult pentru tot!

  George Aron

 • Ma asigur la voi de ani de zile, mereu gasesc persoana draguta care sa ma sfatuiasca. Datorita sfaturilor voastre nu am asigurat numai cladirea ci si bunurile. Nu stiu ce as fi facut daca la incendiul din bucatarie nu as fi avut si mobila asigurata.

  Ion Popescu

 • Sunt fericit ca atunci cand am incheiat asigurarea obligatorie m-ati convis ca platind 20 de euro in plus pot beneficia de despagubire si pentru inundatia datorita spargerii conductelor. Nici nu am stiut ca e atat de ieftin. Am platit nici 100 lei si atunci cand m-a inundat vecinul si societatea de asigurari a acoperit costul reparatiei circa 1100 lei.

  G Ignat

 • Imi place sa apelez la Asimar Insurance Broker pentru ca fetele sunt amabile si imi explica in detaliu acoperirile din polita. Este esential sa stii ce cumperi.

  Mariana Padurariu

 • Am incheiat o polita pentru casa si bunuri la un pret mai mult decat rezonabi! O sa va recomand si colegilor de birou.

  S. Mircea