Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai bune oferte.

Termeni si conditii

Pentru utilizarea site-ul www.asimar.ro este obligatoriu sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestuia. Se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si a acceptat clauzele stipulate in acesta. In situatia in care nu agreati asupra lor, nu mai accesati site-ul si nu folositi serviciile oferite de acesta.

Generalitati

Serviciile sunt prestate de societatea Asimar Insurance Broker de Asigurare Reasigurare SRL din Constanta, cu sediul social pe Str. C.Bratescu Nr.2 bis,Parter, Ap.1, inregistrata la Registrul Comertului cu J13/2624/2002, avand Codul de Inregistrare Fiscala numarul 15068250. Asimar isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificare cu privire la acest site, inclusiv asupra termenilor si conditiilor, fara nici o notificare prealabila si fara specificarea motivelor. In aceste conditii, daca utilizati in continuare site-ul inseamna ca agreati asupra modificarilor realizate.

Definitii:

  • Utilizator - orice persoana sau reprezentantul unei societati comerciale care acceseaza site-ul si/sau plaseaza o comanda;
  • Asigurat - orice persoana fizica sau juridica detinatoare a unui contract de asigurare cu un asigurator; calitatea de asigurat atrage dupa sine, in mod automat, acordul asupra conditiilor de asigurare si obligatiilor partilor implicate in incheierea lui, in momentul efectuarii plati;
  • Site- reprezinta totalitatea paginilor www accesibile pe internet la adresa www. asimar.ro, reprezentand colectia de documente, texte, fotografii, baze de date, grafica, programare, scripturi, imagini si alte date elemente de natura tehnico-informationala unite prin relatii reciproce, destinata incheierii contractelor de asigurare sau informarii utilizatorilor despre conditiile de asigurare, situatiile neprevazute cu care se pot confrunta ca si obligatiile statutului de asigurat;
  • Asigurator- persoana juridical romana sau straina, avizata in conditiile legii 32/2000 cu privire la societatile de asigurari sau supravegherea asigurarilor, cu modificarile si completarile ulterioare, sa incheie polite de asigurare;
  • Date cu caracter personal - definitie cf legea 677/2001: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.asimar.ro (texte, fotografii, baze de date, grafica, programare, imagini si alte date) nu poate fi reprodus, modificat, copiat sau vandut deoarece este aparat de legile in vigoare privind protectia drepturilor de autor ( Legea nr.8/2006). Folosirea continutului acestui site fara acordul scris al reprezentantilor Asimar este interzis si se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare va rugam se ne contactati la adresa de email office@asimar.ro.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Asimar sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@asimar.ro., astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Acceptarea ofertei

Prin comanda, cumparatorul accepta oferta trimisa de Asimar. In cazul in care nu s-a semnat un contract, comanda tine loc de contract, ceea ce implica acceptarea si respectarea conditiilor generale de catre cumparator. Daca cumparatorul doreste sa aduca modificari asupra conditiilor, va comunica Asimar propunerile sale, dar numai inainte de a trimite comanda. Versiunea finala a conditiilor va fi convenita si semnata de ambele parti. Orice modificare sau comanda suplimentara se va face numai in scris.

Regulile de prestare a serviciilor pe cale electronica

Pe pagina de internet www.asimar.ro, Asimar presteaza servicii de intermediere a asigurarilor in numele si in favoarea asiguratorilor conform calitatii de Asistent in Brokeraj.

In cazul in care se constata erori materiale datorate utilizatorului prin introducerea de informatii eronate a in formularul de comanda, acesta din urma poate solicita, anularea sau rectificarea informatiilor.

Litigii

Litigiul aparut intre cumparator si Asimar se rezolva pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a gasit nici o solutie in ceea ce priveste conflictul, se apeleaza la instantele de judecata competente.

Clientul isi asuma in totalitate raspunderea prin acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa office@asimar.ro.