Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai bune oferte.

De ce Asimar?

Asimar Insurance S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 ca firma de intermediere in domeniul asigurarilor.

Incepand cu anul 2004, Asimar Insurance S.R.L. este autorizata, conform Legii 32/2000, broker de asigurare reasigurare si va functiona cu numele Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L., in baza Deciziei nr. 3947/03.11.2004 emisa de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si inregistrata cu nr. RBK 241/10.11.2004 in Registrul Brokerilor de Asigurare Reasigurare. Societate cu capital integral privat.

Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L. are un Capital Social subscris si varsat integral numerar in suma de 25.200 lei.

Calitatea serviciilor de consultanta, de management al riscului, de asistenta si intermediare oferite sunt demonstrate atat de profesionalismul serviciilor acordate, cat si de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate si a portofoliului de clienti.

Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L. raspunde pentru recomandarile facute clientilor sai si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor prestate. In acest sens detinem o polita de asigurare de Raspundere Profesionala de 1.700.000 LEI

Obiectivele noastre

 •  Cresterea gradului de satisfactie a clientilor fata de produsele si serviciile oferite de societatea noastra;
 •  Extinderea gamei de servicii oferite, cresterea profesionalismului si a portofoliului de clienti reprezentati;
 •  Contributia activa la dezvoltarea pietei romanesti a asigurarilor;
 •  Cresterea si dezvoltarea teritoriala a companiei, prin deschiderea de sucursale si puncte de lucru;
 •  Constientizarea asiguratilor si a potentialilor asigurati cu privire la necesitatea protectiei prin asigurare;
 •  Ne straduim ca profesionalismul nostru, serviciile oferite precum si solutiile oferite de catre specialistii nostri, sa corespunda in totalitate nevoilor si exigentelor clientilor nostri.
22.000

clienti

fericiti

14.000

polite

anual

99.9%

daune

rezolvate

Pentru Persoane Juridice

Principiul care sta la baza dezvoltarii colaborarii sau parteneriatului Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L. este simplu: Daca aveti un spatiu amenajat tip birou si doriti sa dezvoltati o activitate in domeniul brokerajului in asigurari, Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L. prin contractul de asistent in brokeraj - persoana juridica va pune la dispozitie

 •  Intregul know-how necesar desfasurarii activitatii;
 •  Licenta noastra si acoperirea data de raspunderea noastra profesionala;
 •  Contractele noastre de colaboarare cu asiguratorii parteneri;
 •  Puterea actionariatului, experienta si succesul echipei de management;
 •  Riscul demararii afacerii este minim si nu necesita investitii fiind recomandat in special firmelor furnizoare de servicii si consultanta, agentii imobiliare, agentii de credite, agentii de publicitate etc.

Parteneriatul cu Asimar Insurance Broker Asigurare Reasigurare S.R.L. poate reprezenta o oportunitate de succes pentru dumneavoastra.

 • Toate serviciile de asigurari/reasigurari: cladiri, auto, mijloace fixe, lucrari, garantii ne sunt oferite de peste 10 ani de ASIMAR INSURANCE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE.
  Suntem foarte multumiti de promptitudinea, profesionalismul si mai ales increderea pe care o avem privind consilierea, oferita in toate imprejurarile firmei noastre. Ne dorim cat mai multi furnizori de servicii de aceasta calitate.

  Laurentiu Dinu

  S.C. MADI-SERVICE S.R.L. Constanta

 • Compania noastra a apelat in nenumarate randuri la serviciile Asimar Insurance Broker iar personalul a dat dovada de fiecare data de competenta si eficacitate.
  Personalul iti sta la dispozitie cu seriozitate si profesionalism, indiferent de problema abordata.

  Mihaela Stoian

  Metfor Alfa SRL Ovidiu

 • Suntem foarte multumiti de serviciile ASIMAR. In afara de "cele normale" - reinnoiri de asigurari, oferte preturi etc., "m-au alinat si linistit" de fiecare data, raspunsurile si ajutorul rapid, solicitate in cazul unor nefericite evenimente auto mai mari sau mai mici. Multumim!

  Fam. Geauca